Mattias Adielsson

En av våra duktiga rallyförare är Mattias Adielsson från Göteborg som kommer att skriva motorsporthistoria. Mattias som är född 1991 har en smått imponerande karriär så här långt och kanske är karriären på väg att ta ett riktigt jätteskutt. För inför 2021 kommer M-Sport att hjälpa Mattias till SM-Guld i rally. Richard Millener, M-Sports Team Principal tror på Mattias och han kommer att få allt stöd vi kan ge honom säger Richard och vi behöver se en Ford Fiesta Rally 2 försvara guldet i det svenska mästerskapet i rally. Bilsportarvet håller tummarna för Göteborgsföraren.

Text Janne Tromark
Bilder ur Bilsportarvets arkiv.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest