Svenskar på Formel 4-test i Rom

Vi fick besök i går i Ljungbyhed av goda kamrater från Malmö som kom med en stor låda bilder och annat godis till vårt arkiv. Stort tack för det Bosse Nilsson och Lars-Erik Pettersson. Vid en första titt bland bilderna som var med så hittade jag den här. Det är ett gäng Svenskar, troligtvis även förare från andra länder som samlats i Rom för att testa en ny Formelbilsklass som heter Formel 4. När jag tittar på bilden så ser jag att gamle vännen Rolf Skoghag är en av dom som är här för att testa den nya bilen. Det är Rolf som sitter i bilen och knäpper på hjälmen medan Leif Spalding väntar på sin tur. Vilken rolig bild men tyvärr blev aldrig Formel 4 nån hit- Nu kör man Formel 4, fast i annan tappning, runt om i Europa och frågan är om det nu skulle kunna bli en klass för unga kartförare på väg i karriären. Det behövs den saken är klar så låt oss hoppas att det kan bli det, eller någon annan spännande klass.

Text Janne Tromark

Kommentera gärna på Facebook

Formel 4 test i Rom

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest