Jan Sellholm

En av våra många och duktiga talanger i rally är Janne Sellholm. Har tävlat mycket vilket också visat sig i resultaten. Janne driver idag ett eget företag, Sellholm Tuning AB som startades 1986. Jan jobbade från början i sin fars Bosch serviceverkstad med motortrimning där det egna tävlandet gjorde att han började utveckla delar för motorsporten. Det egna företaget sysselsätter 17 personer och man kan förmoda att det gör att Janne kan tävla i historiska rallyklassen med sin Opel Ascona. Ofta sitter hustrun Annika i högerstolen. Janne har hunnit bli 71 år men det verkar som inget kan stoppa denne sympatiske man från rallyskogen. Det har blivit SM-tecken och många andra fina framgångar. Janne har tävlat för Kolsva MK men själv bor han i Gålby i Köping. En färgstark man som våra bilder ur arkivet visar.

Text Janne Tromark

Pin It on Pinterest