Hjältar i Volkswagen eller Porsche

En mycket härlig bild med fem av våra stora kändisar i bilsportvärlden. Kännetecknade är bilarna som berättar om dessa mäns tävlingsredskap där både Volkswagen och Porsche burit dom till framgångar av det större slaget. Från vänster ser vi CeGe Hammarlund men vem är mannen som håller CeGe om axeln? Näste man är ingen mindre än Rally Harry som är mannen som var en mästare att marknadsföra sig själv och en sjutusande på att gasa. Så ser vi Willy Berg som är en av grundpelarna i Porsche 356 Klubben och gör klubbens utomordentligt bra tidning. Näste man är Berndt Jansson och han behöver väl ingen närmare presentation. En fantastisk bra bild som innehåller så mycket spännande motorsport historia med början på 50-talet.

Text Janne Tromark
Foto ur vårt arkiv.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest