Kalas

Tisdag den 18 augusti blev en överraskningens dag för mig när mina högt värderade medarbetare bjöd hustru Maggan och mig, först på kaffe med dopp och presentöppning för att så hamna på Röstånga Gästgiveri och en strålande lunch. Varför då, undrar ni säkert? Ja, det är faktiskt så, tro det om ni vill, så var det för att fira min stundande 80 åriga födelsedag onsdag den 19 augusti. Det blev som vanligt en trevlig dag, som alltid med det här gänget. Micke Hoffstedt öppnade det hela med skumpa, dyr alkoholfri, men den satt fint innan kaffet. Det som nog gladde oss alla var att nu är Gunnar Dyberg med i gänget vilket betyder mycket, inte minst för mig som nu har sällskap i arkivet, om inte dagligen men ganska ofta. Nu laddar vi om inför hösten och hoppas den elaka coronan lämnar oss så att allt kan återgå till det normala. Fortsätt att följa vår verksamhet och hör gärna av er om ni vill träffa oss för att se vårt arkiv och övriga faciliteter.

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest