Formel Opel Lotus

Känner ni igen någon av de här förarna? De båda som poserar vid Janne Brunstedts bil är Robert Amrén och Mats Edefell. Robert for till det stora landet i väster där han gjorde djupt intryck i racingvärlden. Vinner Zerex Saab Pro Series 1992 och en check på 100.000 dollar. Kör ett antal år i denna serie samt provar även Firestone Indy Lights med en totalt 13:e plats som bästa resultat. Mats Edefell gick en helt annan väg ssom innebar att han fortsatte sin affärsverksamhet och bytte ratten mot spaken i ett flygplan. Färgbilden visar två av våra bästa förare i Formel Opel Lotus, Magnus Wallinder här i täten före Mattias Andersson. Magnus tävlade för Team Itchi Ban och Mattias gjorde som Robert och for till USA och mätte sina krafter i både Indy Light och Saab Barber Pro Series. Teambilden visar från vänster Anders Kroon, chefsmekaniker, mig själv som pressmanager, Robert Amrén och Mats Edefell, samt teamchefen Janne Brunstedt. Vilka tider!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest