Trehjulig Morgan

Visst är det rätt så trist med karantän och oro för coronasmitta och på toppen av allt så förvann det fina vädret? I alla fall i Skåne. Kanske kan man pigga upp sig lite inför den kommande sommaren med några härliga bilder. En trehjulig Morgan i full fart på en bana någonstans. Många av er som varit på Nürburgring och OGP minns säker det gäng trehuhjulsåkare som kom från England och bjöd på racing av sällan skådat slag. Så en ERA på en bana i England och jag tror att man nästan kan höra sången från motorn. Jakriborg Prix är ställt på vänt men håll koll på när man får klartecken att köra. Kan vi hoppas på att få en ERA? troligtvis inte men många liknade bilar från gångna epoker. Nu blev det solsken igen hos mig. Hoppas hos er också.

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest