Den här bilden berättar mycket svensk sportvagnshistoria

Den här bilden berättar mycket svensk sportvagnshistoria. Den är tagen på Ring Knutstorp den 26 juli 1992 och visar i förgrunden en av de som varit med längst i RHK-sammanhang, Lennart Henjer med sin fina Alfa Romeo. Lennart kom 11:a i loppet och startnummer 41 Jan-Olof Johansson i Lotus Elan var 10:a. Ingemar Wittström MGB 12:a och Lars Wramell Austin Healey slutade på 13:e plats. Lennart Henjer känner många som mannen bakom Baltic Classic Car Race i Karlshamn. Lars Wramell är mannen bakom SETRAB som tillverkar oljekylare och även sponsor till bland annat Tommy Brorsson. Bilden är tagen av Lars Mårtensson.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest