Vart tog alla fina gamla ”Halvpannor” vägen?

Ett tag kunde vi skryta med att inget annat land kunde få så många midget, eller Formel 3 som dom egentligen heter, ut på banorna. Goodwood bjöd förare från Sverige och livet lekte. Jag vet att alla blir gamla och till slut inte orkar resa land och rike runt, men det borde fyllas på bakifrån, eller hur? Kanske kan de här härliga bilder hjälpa till för vi vill se bilarna igen. Med på bilderna är Allan Göransson, Brian Jollife, Gunnar Rössler, Mats Gjerdrum. Så ser vi Håkan Sandberg på Nürburgring och även Peter Kumlin på samma bana. Olle Linde, tyvärr bortgången sedan en tid tillbaka vilket också Gunnar Rössler är. Njut av bilderna och håll tummarna för att vi snart få se dem igen. Kanske på Jakriborg. Om inte Coronan stoppar dom!

Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest