Bilsportarvet

Två herrar som samtalar i depån

Två herrar som samtalar i depån. Två kända förare som båda nu är borta men inte glömda av en stor publik. James Hunt, världsmästare i Formel 1 och en känd jetsetare. Inte minst för sina bravader utanför banan. Jag träffade honom på Knutstorp, inbjuden av Kvällsposten tror jag. Senare också inbjuden till en middag där han också visade en del av sina mindre bra sidor. På väg mot speakertornet vandrar jag mot en ny dag och en ny tävling att kommentera när jag plötsligt ser en butler framför mig? Detta är på Knutstorp och framför butlern går Uffe Norinder i frack med en galaklädd dam vid sin sida. Man ska njuta av livet så länge man kan, var förklaringen till det hela. Visst är det så och livet blev alltför kort för dessa båda profiler, men kul hade dom säkert? Den härliga bilden har Yvonne Karlsson tagit. En duktig fotograf som bevakade motorsporten med sin kamera.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest