Picko Troberg Award

Den 17 april i fjol lämnade Picko Troberg oss i sviterna av en längre tids sjukdom. Picko som har lämnat ett oförglömligt minne till oss alla med hjärta i motorsporten. Vi minns alla hans glada bullrande skratt och hans framfart på banorna, inte minst bakom ratten i en formelbil. Svensk Mästare i Formel 3 1965 för att bara nämna ett minnesvärt mästartecken. Nu den 22 april går ett minnesevent för att hylla denne älskade man på Lidingö. På det här evenemanget kommer man att dela ut det första, av förhoppningsvis många, Picko Troberg Award. Priset går till den förare som har ”kört långt över sin budget” förra säsongen. För att samla in pengar till detta årliga pris har skapats en fantastisk auktion med priser som inte går att köpa någonstans. Auktionen hålls på Tradera och slutar den 22 april. Följ det hela här på Facebook eller ring Peter på 073-9332667.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest