Titti Ågren

Många är de kvinnor som varit med och skrivit bilsporthistoria och kanske är en av dom som för många betytt mest, Titti Ågren. Titti kom till Bilsportförbundet som PR och mediaansvarig efter en tid med samma syssla på Saab. Personligen minns jag Titti som den glada och positiva tjej som med stor energi tog tag i Lady Cup där hon också tävlade under ett antal år. Titti kommer från Finland, där hon idag också bor. Uppvuxen i en familj där pappa var stor Saab entusiast med eget museum. Pappa hade i sin vänkrets Juan Manuel Fangio så motorsporten var aldrig långt borta. Jag tror att jag är en av dom som saknar Tittis glada skratt och hennes engagemang för alla tjejer som tävlade. Nu ägnar sig Titti mest åt sin katt som pensionär.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest