Bilsportarvet

Jan Ellemann-Jakobsen fyller 65

Bilsportarvet har besökt och gratulerat Jan Ellemann-Jakobsen på dennes 65-årsdag! Jan är av känd motorsportfamilj och son till den kände Volvotrimmaren och racerföraren Niels Peter Ellemann-Jakobsen i Partille. Jan själv har också trimmat racermotorer och kört racing med framgång i faderns fotspår. I SSK serien blev han totalsegrare med Volvo i Castrol Cup åren 1977 och 1978. Bilsportarvet gratulerar och passar på att tacka för tillgång till Jans bildmaterial. / M Hoffstedt

Jan med den berömda ventilkåpan
Jan laddar fullt på tiden det begav sig!
Pappa Niels Peter som mentor till kända Mette Kruuse som var både racerförare och mekaniker hos Ellemann-Jakobsen. Foto: Börge Walther

Michael Hoffstedt

Michael Hofstedt är fotograf och skribent, har också tävlat en hel del med Volvo Amazon och P1800 i historisk racing.

Pin It on Pinterest