Tjolöholm Classic Motor, en braksuccé

Tjolöholm Classic Motor 2019 blev en braksuccé med massor av glada motorentusiaster och bilar/mc!! Mellan 1300-1400 utställda fordon förgyllde evenemanget som bara växer! BILSPORTARVET fanns på plats i anslutning till KAK Racing Car Show och visade upp racinglegenden Picko Trobergs sista racing Mini Cooper, numera i ägo av Söderqvist Engineering. En annan raritet på KAK racingshow var Björn Mattsons utsökt renoverade Fiat Abarth som körts av Leif Englund på tiden det begav sig. Englund själv var också på plats! I vimlet sågs också förre förbundsordföranden för Bilsportförbundet Kåge Schildt (som var med att starta Bilsportarvet), altmeister Rune Tobiasson och racersportvagnsikonen Kent Abrahamsson.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest