En av våra riktigt stora har gått ur tiden

En av våra riktigt stora har gått ur tiden. Erik Berger, 93 år ung och alltid med glimten i ögat och en skål med karameller i närheten. Så minns jag honom från racerbanorna och när man besökte teamet i depån så fanns det alltid tid för lite snack och några karameller. Jag, och säkert många med mig undrade hur länge Erik kunde fortsätta att tävla och nu har vi fått svaret – ända till slutet av den långa karriären. Jag vet att du hade många fans Erik och du kommer länge att finnas i våra minnen. Du som vill ha en utförlig berättelse om denne legend i Svensk motorsport ska läsa Bengt-Åce Gustavssons inlägg på Facebook.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest