TopCon

Kommer ni ihåg det här Teamet? Två av våra duktiga förare låg bakom teamet, Ragnar Segring och Björn Stenberg. De bilar man använde var två Alfa Romeo 1300 GTA och sponsor var TopCon Kameror. Efter framgångarna så flyttade Björn till Mallorca och vart hans Alfa tog vägen vet jag inte, men Ragnars såldes till Japan enligt uppgift. Ragnar som många av er känner från hans samarbete med Staffan Svenby på Ring Knutstorp och Mantorp Park. En bana han fortfarande är inblandad i vad beträffar det buller problem banan dragits med under lång tid. Man får hoppas att det är ett problem som kan lösas på ett bra sätt framöver.

Text Janne Tromark.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest