Hans Nordén

Den här unge mannen är vi vana att se på Facebook i helt andra sammanhang. Då uppklädd tillsammans med hustru på något elegant party iförd medaljer i sällskap med andra kändisar. Kanske vet inte så många av er att Hans Nordén haft en karriär i motorsport som ung. En av Hans stora idoler är, och var, Ronnie Peterson så valet av klass att tävla i var inte svårt. Det blev en satsning på Formel 3 och som vanligt när det gäller Hans så var det inget fel på skicket i hans Team. Framgångarna blev kanske inte fantastiska men sporrade ändå Hans att efter Formel 3 satsa på sportvagnar och även en satsning på att hjälpa andra vidare i sporten. Bilden där Hans flankeras av Jan-Åke Stigborg, en av våra duktiga mekaniker i F3, samt Claes Rothstein visar när man satsar på unge Sonny Persson.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest