T-Ford Brooklands Edition 1927 till Jakriborg Prix

Nu närmar sig Jakriborg Prix allt mer och har ni missat datumet så är det den 25 maj. Startfältet i år lovar att bli det största i tävlingens historia så det finns all anledning att besöka detta trevliga evenemang. Bland nykomlingarna är den fantastiskt fina T-Ford Brooklands Edition 1927. Motorn är en A-Ford 1929. Glenn Billqvist som är en av initiativtagarna till Jakriborg Prix har gått ut med ett upprop om att man söker funktionärer och som belöning bjuds man på mat och dryck. Ett jättebra tillfälle att komma tävlingen ännu mer in på livet. Bilden till vänster är Brooklands T-Forden och de två Riley Brooklands är Magnus Nergaard och Roland Haraldsson. Den bilden är tagen av Bengt-Åce Gustavsson.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest