Jakriborg Prix

Besökte idag Jakriborg Prix! Vad ska man säga? Kristi Himmelfärdsdag och tankarna går naturligtvis till Jesus, eller hur? Hur borde han rest till himlen? Hade det vart jag så hade blivit med en 30-tals racer för det är vad man bjuds på vid detta eminenta evenemang. Gärna i en Riley Brooklands eller varför inte en MG K3.

Den fantastiske Glenn Billqvist bjöd oss på en uppvisning i sin magnifika ”Rytande Drake” med meterlånga eldslågor ur avgasröret! Jag gillar det här och det är det fler som gör. Titta bara på de båda farbröderna i sina bilar som väntar på start. Det här mina damer och herrar är lycka! Nu väntar jag bara på söndag i Klippan och Hembygdsföreningens Fordonsdag dit Glenn kommer med sin drake. Bäva månde Klippanborna inför detta ”Rytande Monster” Visst är det skönt att vara entusiast?

/ Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest