Dansk Rally Club bjuder in till Öresund Tourist Rally

Dansk Rally Club bjuder in alla er med smak av klassiska bilar att delta i Öresund Tourist Rally. Rallyt är öppet för bilar mellan åren 1950 till 1990. Tanken är både du och din codriver som kanske kör för första gången ska på ett säkeret sätt ta dig igenom loppet. Det kostar 600:- per bil att delta och rallyt går av stapeln lördag den 6 maj med start och mål i Hilleröd. I startavgiften ingår kaffe med fralla och det serveras mat vid paus till facila priser. Sträckan är 110 km lång och man kör efter mycket tydliga noter. Vid start får du en endagars licens så ta chansen och njut med en kompis eller varför inte hustrun.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest