Ibland blir man glad men ändå sorgsen

Ibland blir man glad men ändå sorgsen. Hittade de här bilderna i vårt arkiv häromdagen. Glad för att bilderna fanns, lite sorgsen när jag tänker på Ronnie som försvann alldeles för tidigt. Vad hade inte kunnat bli om han varit kvar i livet? Den första bilden visar Ronnie i sin Tecno F3:a och det var här det hela började på riktigt. Startbilden från Falkenberg 1969 ser vi Ronnie med Lasse Lindberg och Uffe Svensson. Vilka tider det här var!! Sverige var verkligen på topp i Formelbils-sporten. Idag finns inte ens F3 kvar som klass i Sverige vilket är tragiskt med tanke på vilka unga talanger som fostrades där för de riktigt stora uppgifterna.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest