Jerry Larsson – framgångsrik rallyförare

En av våra duktiga rallyförare med massor av framgångar är Jerry Larsson. Kanske det som Jerry värderar mest är segern i den Klassiska Rallycupen 1992 med sin Porsche 911. Jerry har även tävlat med Saab och Lancia, samt även i Mini Cooper S. Bilsportarvet är mycket tacksam för att Jerry skänkt sin stora prissamling till oss samt även bilder och mycket annat kul för att bevara historien. Det är den här typen av gåvor som gör att Bilsportarvet kan bevara svensk motorsporthistoria för framtiden. Vi har även andra storstjärnor i vårt arkiv vilket ni kommer att få ta del av framöver. Stort tack till Jerry och vi lyfter på hatten för en smått enastående karriär.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest