Christer Johansson

Det är många unga förartalanger som har en man att tacka för sina framgångar. Mannen jag tänker på är kanske den största av mentorer och sponsorer. Christer Johansson från Växjö och mannen bakom Team Itchi Ban tillsammans med Hasse Wängstre och Charlie Gustavsson. Chrille har ett hjärta av guld och det tror jag att många håller med mig om. Barnkär, djurvän och mån om alla som han hjälpt med ekonomiskt stöd och goda råd. Chrille är idag pensionär och försöker ta det lugnt men har absolut koll på vad som händer i motorsporten. Niclas Jönsson, Mattias Jönsson, ”Lill Lövis” är bara några av dom som Chrille varit med och stöttat i karriären. Jag har själv jobbat för Chrille och teamet och med stor glädje har jag sett hans verk från insidan. Äras den som äras bör. Det är min önskan när det gäller Chrille och jag vet att många håller med mig om denna önskan. Han är inte så tokig bakom ratten själv vilket några av våra bilder visar!

Text Janne tromark
Bilder Michael Hoffstedt och ur vårt arkiv.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest