Christer Offason körde Formel 3 och rally

Gode vännen Christer Offason fyller 54 år idag och kan se tillbaka på en tid i Formel 3 och rally. Jag hittar lite resultat i hans karriär i all hast och ser att på Kanonloppet 1985 så tvingades han bryta men 1986 var han sjua i SM och 1987 på Västkustloppet kom han 8:a. Hur det gick med Lancian i rally vet jag inte men under hans aktiva år i F3 så hade vi mycket kul hela familjen och vi som hjälpte Christer. Mamma och pappa, som nu är borta, var med som ni ser på bilden från en utställning. Christer driver tryckeri, precis som pappa Jan, numera i Vittsjö. Bilsportarvet säger grattis på födelsedagen.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest