Formel Opel Lotus

Tillbaka till förra seklet så kan vi berätta för er som inte var med då, eller minns, att vi hade en formelbilsklass som växte sig stor på kort tid både här och ute i Europa. Formula Opel Lotus hette klassen och vi hade snabbt en del toppnamn med i leken som Magnus Wallinder, Micke Johansson, Kenny Bräck och många fler. Den första bilden visar Quentin Smith (jag tror han heter så) som parkerat uppe på Alfred Dittberner bil. Ingen kom till skada men Alfred fick sig nog en tankeställare? Den andra bilden visar Magnus Wallinder, som tävlar för Team Itchi Ban, följd av duktige Mattias Andersson. Mattias som sedan några år tävlar i STCC.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest