Erik Carlsson har avlidit

Mannen som satte Svensk Rallysport på karta, Erik Carlsson, har avlidit efter en kortare tids sjukdom. Rallysverige sörjer en av de stora som nu lämnat oss. Den store Erik var älskad av en hel värld och många kan vittna om hans berömmelse för om man var på besök i Kina och sa att man var Svensk så frågade folk om man kände Erik. För mig blev han en god vän och just nu känns det tungt. Det börjar bli tunt i leden och jag är säker på att många känner som mig. För den store entusiasten Ingvar Lindberg i Bjärnum som fick besök av sin vän Erik, som också signerade en tavla i Ingvars affär, vet jag att det nu är en svår stund. Det båda bilderna minner om ”Karlsson på taket”! Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest