10 års jubileum för Jakriborg Prix

Alla vänner av historisk racing! Nu drar det ihop sig till 10 års jubileum för Jakriborg Prix den 14 maj. Detta unika tillfälle att stifta bekantskap med gamla racerbilar från ”The good old Days”! Håller i det här evenemanget gör Glenn Billqvist och Magnus Nergaard som inte är okända i dessa sammanhang. Ni som besöker det här fina evenemanget kommer att få se bland annat dessa två Riley Brooklands. Den blåa bilen är Magnus och den gröna är Roland Haraldssons. Båda med intressant historia där ni på den andra bilden kan se Rolands bil i full fart 1934 Phoenix Park i Irlands GP. Ni som kommer tidstypiskt klädda blir bjudna på korv och dricka!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest