Robban Anderssons Cobra

Det blev mycket trevligt snack om AC Cobra, om hur många som finns i landet och hur många som funnits i landet. Det är ju så att så fort marknaden initierar att priser stiger på våra bilar på auktioner så försvinner dom ut ur landet. Trist kan man tycka men var och en har ju sin egen uppfattning och behöver man pengar så säljer man, eller hur? Nåväl, här kommer några bilder på den Cobra en del av er pratat om, nämligen Robban Anderssons Cobra 427. En bil som många saknar på sommarens sportvagns tävlingar. Inte minst de historiska. Bilen finns i USA och är så vitt jag vet kvar i Robbans ägo.

Text och bilder Janne Tromark.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest