Publik

Snart står nästa racingsäsong för dörren och då undrar jag lite blygsamt, kommer det att se ut som det gör på den här bilden som jag lånat av min vän Bent Hardö som har som livsuppgift att skriva och berätta om Roskilde Ring. Vilket han gör med stor bravur, eller vad sägs om denna bild? Jag vet inte vilka som tävlar på bilden, men det kan vara ett par svenska förare? Kanske kan ni bästa följare berätta för mig vad som finns på bilden. Det viktiga för mig när jag tittar på den är publiken. Hur många besökare tror ni att det är som kantar den lilla banan? Det var länge sedan Sverige hade en sån publik det kan jag försäkra, för vi får nog gå tillbaka till Vrams Sommar Gran Prix eller Kristianstads VM för Sportvagnar. Kanske ska man med en suck konstatera att ”det var bättre förr”!

Text Janne Tromark, bild Bent Hardö

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest