Planera kommande säsong

Jag vet inte hur ni känner, men visst är det en tråkig tid vi lever i mer krig och elände och på topp kan man ju inte jubla över vädret. Kanske ska man inte gnälla utan glädjas åt att tänka på att det kommer bättre tider, eller hur? Själv tänker jag på den kommande sommaren och tiden med racing drar igång igen. Det är dags att börja planera vad man ska planera in för kommande säsong.

Låt mig få bjuda på några tips. Det historiska Mille Miglia som startar i Brescia i maj, jag hoppas den fortsätter som vanligt, och så naturligtvis Goodwood som numer är den bästa av alla platser för att se riktig racing med historiska bilar. Två tips som kanske kan få oss på lite bättre humör eller vad tror ni?

Bilder och text Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest