Föredrag med Glenn Billqvist

Bilsportarvet var igår inbjudna till middag på Söderåsens Värdshus av Porsche 356- mannen Sten Sundström. Det här är ett mycket trevligt initiativ som pågått under många år och fortfarande är mycket välbesökt. Det fungerar så här att Sten bjuder in ett antal av sina kompisar och de som varit med tidigare. Oftast är det någon som berättar och visar bilder från något evenemang eller tävling eller besök hos Porsche eller liknande. Igår kunde vi, ca 24 personer, njuta av den fantastiske Glenn Billqvist som med sin pappa bygger de mest fantastiska bilar. Det här är en typ av möten som jag tror mycket på, inte minst för oss som är lite äldre och som kanske saknar den sociala delen runt sporten eller hobbyn. Jag kan varmt rekommendera Stens trevliga sammankomster. Det kommer framgent att bli torsdagar och söndagar.

Text och bilder Janne Jan Tromark Bilsportarvet.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest