Genie

Just nu sitter jag och tittar på två bilder. En som jag tagit själv och som är en bild på Lasse Widenborgs Genie. Ja, de flesta av er känner till den här vackra bilen och några vet också att det inte är en Genie? Jag ska inte försöka återge hela historien som är minst sagt komplicerad. Den Genie som Lasse ägde och som idag finns ute i Europa någonstans är den blåa bilen som jag fotade utanför Lasse och Stinas tomt med staketet som bakgrund. Den andra bilden är en Huffaker Genie som jag hittade en bild på och som till sitt yttre är betydligt råare, eller hur? Allt spännande har den gode Lasse varit inblandad i, eller hur? Njut av två riktiga CanAm Racer som tyvärr inte är hos oss på hemmaplan!

Text och foto Janne Tromar

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest