Sissela Lidebjär

Jag försöker rätta till ett liten malör, som RHKs ordförande Hasse Hillerbrink påpekat. Jag missade Sissela Lidebjär när vi berättade om alla damer som tävlat i RHK under åren, vilket vi beklagar. Sissela är en dam från en bilsport familj där pappan tävlat tidigare i RHK. Sissela bor Östergötland och ha nära till Mantorp där bilderna är tagna. Som ni säkert ser så har starten gått i 1000 Cupen och där är Sissela i täten. Sissela har inte kört hela serien utan tävlat lite av och till vilket betyder att hon inte finns med i slutresultaten efter avslutat säsong. Vi ber om ursäkt Sissela för detta och självklart även RHK.

Text Janne Tromark
Bilder från Racefoto.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest