Kent Abrahamsson och Bernt Andersson

När man blir äldre så blir man nostalgisk, i alla fall blir jag det och jag tror många med mig. Vad gör man då? Jag bläddrar då bland mina bilder och minns allt roligt man varit med om. Alla race man vart på och alla banor man besökt och inte minst alla människor man träffat. Några av mina favoriter är Kent Abrahamsson och Bernt Andersson. Förare som jag haft förmånen att lära känna och träffa runt om Europas banor. Favoritbanan framför alla andra är Nürburgring i Tyskland ca 12 mil söder om Köln. En klassisk bana som nästan alla som gillar racing har som favorit, och gärna besöker. För ett antal år sedan var jag på ”Ringen” och träffade då Kent och Bernt som var där med sina fruar, fantastiska damer som skötte teamet och alla besökare med kaffe och korv och mycket annat. Det gick bra för våra förare, som bilden visar, och dessa båda är ett utmärkt exempel på Svenska förares fina och hjälpsamma sätt med och för sina konkurrenter. Njut av min bild på två förarna och jag lovar att fortsätta gräva bland mina bilder bland alla minnen!

Text och bild Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest