BilsportarvetOm Bilsportarvet

Besök hos Bilsportarvet

Denna lördag har Mikael Persson haft en mycket lärorik utbildning med Bilsportarvet och inbjudne Peter Kurtên. Vi har lärt oss en ny scanner som pratat om lagring av bilder och dokument och om hur man hanterar detta på bästa sätt. Mycket lärorikt tyckte vi alla och ser nu fram emot att hantera våra nya kunskaper. Vännen Peter hade med sig en underbart plock middag med massor av gott. Peter och Göteborgs Bilsportförbund ska nu utarbeta en idè för att utveckla ett arkiv över alla klubbar i Götet där medlemmarna ska kunna se tillbaka i tiden vilka som tävlat, både i rally och på bana.

Text och foto Janne Tromark.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest