Flitens lampa lyste i Ljungbyhed

Flitens lampa lyste i Ljungbyhed igår då Bilsportarvet försökte summera år 2021. Det har ju varit ett ganska trist år med pandemi vilket gjort att det mesta har slutat fungera, så även Bilsportarvet. Här försöker vi knåpa ihop en Verksamhetsberättelse till vår huvudman SBF. Närvarande var Monica Möller, CG Wilke och Gunnar Dyberg. Michael Hoffstedt var frånvarande på grund av sjukdom. Vi ser fram mot 2022 och hopps på att det då går att göra saker så ni som tror att ni har något kul på gång, hör av er så ser vi om vi kan lösa det tillsammans. Får vi samtidigt be om en god fortsättning till alla våra följare.

Text och bild Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest