Återigen en fantastisk dag på Jakriborg Prix

Just nu pustar jag ut efter en återigen fantastisk dag på Jakriborg Prix. Tyvärr den sista i raden av femton genomförda exemplariska evenemang. En stor applåd till herra Glenn Billqvist och Magnus Nergaard och alla deras duktiga vänner som gjort dessa träffar möjliga, ingen nämnd och ingen glömd. Det här är en tävling där själva tävlingsmomentet inte är lika viktigt som vi andra typer av tävlingar. Det är en så kallad Regularitets-tävling, vilket enkelt uttryckt går till så att man ska köra sina varv på samma tid. Inte så lätt kan jag försäkra er men på detta sätt får man lite äldre gentlemän att ta ut sina klenoder och träffas och prata lite med sina likasinnade bröder. Jag ska inte ta upp vem som vann, eller vem som kom var i listan för det överlåter jag till arrangören att visa på sin hemsida. Jag vill att ni njuter av bilderna från detta sista Jakriborg Prix och hoppas, precis som jag, att allt det roliga kommer att fortsätta på annan plats. Så, titta vad ni missade idag på Jakriborg och inte minst det fina vädret. Vi riktar också ett tack till SMHI som hade fel i sin spådom. Ha en fin helg och minns hur kul det kan vara med gamla bilar!

Text och foto Janne Tromark (en hopplös entusiast)

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest