Idag fick vi besök av Bengt Trägård, Svensk Mästare i Formel 3

Idag fick vi besök av Bengt Trägård, Svensk Mästare i Formel 3 1981, och som passade på att titta i vårt stora bildarkiv för att se vad vi hade för bilder på honom under hans karriär. Sonen Filip var med och han hade en kul stund när han såg alla bilder på farsan. Du som vill se om vi har några bilder från din tid bakom ratten hör bara av er till oss så är ni välkomna att hälsa på oss i Ljungbyhed. Bengt körde en March 803 B med Toyota/Nova det året han vann SM för att så flytta sin verksamhet till England och David Prices Team. Den påbörjade internationella karriären tog slut då Bengts far drabbades av sjukdom och han tvingades resa hem och ta över familjens företag. Bengt bor halva året i Spanien och sköter alla sina Skobutiker via den moderna teknik som finns idag.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest