Packard och Alfa Romeo

Sitter och letar efter något kul att skriva på vår sida och kanske då något lite mer ovanligt som kanske kan intressera er följare. Hittar då två fantastiska bilar, som dessutom är till salu! Kanske kan de passa för sommarens aktiviteter när den kommer igång. Den första ät en Packard S8 från 1929 och en legal gatbil, trots att det är i mina ögon en ren tävlingsbil. En rak 8cylindrig maskin som bör vara ganska potent. Kul och intressant bil för dig som söker en bil för t.ex Jakriborg Prix. Den andra är en sanslöst vacker Alfa Romeo 2600 SS som även den är till salu på samma företag. Du når de här bilarna på www.prewarcar.com

Text Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest