Gott nytt år

År 2020 har varit ett något av förlorat år för många av oss. Många har sett motorsportsäsongen försvinna på grund av den pandemi som nu plågat oss i stort sett ett helt år. Vi har tagit del av allt som hänt i försöken att begränsa spridningen och det har ibland varit minst sagt lite förvillande med alla råd och icke råd. Nu har det kommit botemedel och kanske kan vi se ljuset i tunneln. För mig som är i riskgruppen bland alla andra sjuttioplussare har karantän varit ett ledord. Ett trist sådant och det tror jag alla i min situation håller med om. Jag tillhör dock de positiva och tror på ett bättre 2021 där vi som gillar motorsport kanske äntligen kan besöka våra banor och få igång det hela. Bilsportarvet vill önska alla er som troget följer oss på Facebook en riktigt trevlig nyårskväll med Champagne och kanske en hummer eller oxfile. Bilden av Alfa Romeos kanske vackraste bil man byggt får gestalta hur jag och hela Bilsportarvet ser på det nya året så låt mig få sluta med ettrungande SKÅL!

Text Janne Tromark
Bild ur Bilsportarvets arkiv.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest