Johan och Ulf Svensson

När jag la ut mitt inlägg om allas vår Uffe Svensson så saknade jag en bild? Ja, ni gissade rätt. Bilden av Ulf och Johan tillsammans med bilen i depån. Det är så här att jag saknade den bilden, men det fick oväntat och bra lösning. För någon vecka sedan hade jag Bosse Nilsson och Lars-Erik Peterson i Ljungbyhed för att lämna en massa intressant material till Bilsportarvet. När jag och Gunnar Dyberg började gå igenom detta material hittar jag bilden. Den bild som jag nu vill komplettera den lilla storyn och Ulf och hans liv med Formel 3 så håll till godo.

Text Janne Tromark och bild från ovan nämnda gossar. Stort tack för det!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest