Goodwood

Det här med karantän får en att nästan bli apatisk och för att bota det så bläddrar jag på hårddisken efter något som känns relevant i tider som dessa. Vad kan då vara bättre än Goodwood? Jag var där det första året efter det att anläggningen genomgått en större förvandling. Från nära nog spillror till Fågel Fenix som reser sig ur askan. Målsättningen för Lord March var återskapa Goowood som den såg ut när den invigdes 1948. Då var banan den första som byggdes efter kriget och då alla krigsflyg lämnat fältet. Njut av de här bilderna och se hur enkelt man kan göra en depå och åskådarplatser så attraktiva det bara går. När man så ser publiken på huvudläktaren så undrar man vad vi gör för fel? Var rädda om er och ha det bra för snart kommer sommaren.

Text och foto Janne Tromark

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest