BilsportarvetOm Bilsportarvet

Trevligt besök i Ljungbyhed i dag

Trevligt besök i Ljungbyhed i dag av Arne Parnheden och hans kompisar Thomas Jonasson och Jan Rosenberg. Besöket bestod av att Arne ville titta igenom några tidningar efter en del uppgifter samt självklart se hur vi hade det. Det blev ett kul besök med mycket snack om minnen och trevliga bilar vi mött under våra år på banorna. Vår nya värd passade på att hälsa på oss och berätta att vi nu höll på att få nytt tak i korridoren med helt ny belysning. Vi pratade också om det nya pentryt han lovat oss och där fortskrider planerna. Alltid lika kul med besök så du som är nyfiken, bara ring så bestämmer vi en träff.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest