Autoropa Racing Day på Ring Knutstorp

Vilken fest det blev i lördags ute på soliga Ring Knutstorp. Sällan har jag skådat en sån glans, och jag tänker då inte bara på bilar, för det fanns hur mycket som helst att ha kul runt och med tillsammans med den fantastiska samlingen av personer som jobbade med det här eventet. Det var så många Ferrari att jag slutade räkna vid hundra. Maserati, McLaren, Bentley, ja det tog aldrig slut. Självklart också många kända ansikten som gamle SM-Mästaren i Formel 3 från 1983 Leo Andersson och så han med brudarna på TV2 Per Gessle. Kolla in lineup med en Ferrari Enzo i täten! Så fick alla köra på banan, både utan och med passagerare. Dessa fick betala en slant som oavkortat gick till den ideella organisationen Driver against child abuse, som vann TV-tävlingen och blev årets medmänniskor. DACA, som man kallade sig var på plats och delade ut 250 T-Shirt till alla barn. Stort tack Autoropa för en jättefin dag på gamla ”Knutan”. Så här vill vi gärna se racingdagarna i fortsättningen.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest