Kjelle Wallin

Killen som funnits bland oss sedan man uppfann bilen och att tävla med den. En duktig förare och en lika duktig mekaniker och bilrenoverare som gjort sig känd för sin firma Elwa Motors. Jag har sett Kjelle köra Mallock, MGA, Formel Ford och även Lotusbilar. Alltid med fina resultat. Har även tävlat i den historiska Rally Cupen så hans cv är imponerande. Vi som saknar Sportvagnsserien saknar också Kjelle som alltid fanns med när SSK, Sportvagnsklubben Göteborg och dåvarande MGCC arrangerade de trevliga evenemangen för oss som gillade sportvagnar. Kan man tänka sig att dessa återkommer? Endast MSCC,s Svensk Sportvagnsmeeting återstår. Lika älskat som det alltid varit. Bilden på Kjelle och Erik Berger har tagits av Michael Hoffstedt.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest