Två giganter i motorsportvärlden

Enzo Ferrari och Juan Manuel Fangio. Enzo är mannen bakom Ferrari och är något av en ikon för alla Ferrari fans. Tyckte själv att den bästa föraren i världen var Gilles Villenuve för när han försvann ur tiden fanns inte Michael Schumacher med i bilden. Undrar vad han sagt om honom? Fangio då, ja för en stor fanskara världen runt är han den störste genom tiderna. Fem VM-titlar han denne unike man med och man ska veta att Formel 1 vid den här tiden inte var en lek. Olyckorna var många och säkerheten inte i paritet med dagens. Visst är historien fantastisk och att en bild säger mer än tusen ord är det väl ingen som betvivlar.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest