Bilsportarvet på Bilsportgalan

I lördags den 20 januari gick Bilsportgalan av stapeln i Göteborg och i vimlet kunde man se Bilsportarvets monter där Ronnie Petersons dotter Nina Kennedy sålde filmen om hennes pappa och även signerade den under uppsikt av Vivy Svenby och Michael Hoffstedt. Filmen The Superswede visades också för alla som ville se den. SM Guld gick till CG Wilkes förtjusning till Anders Åberg och Björn Johnsson i rallyklassen otrimmat 2WD. Mattias Anderssons som Victor tog emot medalj för sina insatser inom karting. Hans-Åke Söderqvist hade lånat ut sina fina rallykoja som blickfång för Bilsportarvets monter till mångas förtjusning eftersom bilen snart ska till Svenska Rallyt och den historiska rallytävlingen. Stort tack för det Hans-Åke!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest