Lite sommarbilder ur vår medarbetare Micke Hoffstedts arkiv

Lite sommarbilder ur vår medarbetare Micke Hoffstedts arkiv. Första bilden är en gammal vän, Bosse Strandell, som Micke tillbringat mycket tid tillsammans med. Andra bilden är Erik Carlsson i Saabs Formel Junior där Saab säger att de var först med att tillverkare en monoque och inte Colin Chapman? Därom tvistar de lärde! Tredje bilden är också en gammal favorit som tyvärr lämnade oss i år, Svenerik Eriksson, som glatt många som speaker på våra tävlingar. Så en av våra stora doldisar men så mer känd i internationella kretsar. Kent Abrahamsson som i sina samlingar har det mesta som Chevron byggt plus ett antal Grupp C-bilar. Dessutom en mycket trevlig och omtyckt man. Nästa bild är två förare som vi känner väl. Kjell Wallin och Erik Berger, båda med förkärlek för engelska bilar och kanske då mest Ford.

Klicka för att förstora.

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest