60 års jubileum på Råbelöv

Vill börja med att önska alla trogna läsare av vår sida på FB en riktigt glad och trevlig midsommar. Fortsätter med att hälsa alla entusiaster välkomna till Råbelöv och det 60 års-jubileum som går av stapeln den 15 juli. 1957 var sista året man tävlade på Råbelövsbanan och nog är det många av oss som saknar en VM-tävling för sportvagnar i Sverige. Då när det begav sig så kunde man se hela världseliten i depån och på banan. Den Jaguar som besökte Råbelöv här om året minns jag och många med mig. För mig är det nu sommar och jag vill även slå ett slag för SSM (Svenskt Sportvagns Meeting) som av tradition körs första helgen i juli.
Missa inte dessa båda tillfällen att njuta av sport och tävlingsvagnar av den allra bästa sort. Bilsportarvet kommer att vara på plats, var så säker!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest