Hittade den här bilden i arkivet och kunde inte låta bli att låta er ta del av den

Hittade den här bilden i arkivet och kunde inte låta bli att låta er ta del av den. Formel 500, Midget eller Formel 3, det spelar ingen roll vad man kallar klassen för den är fantastisk kul och kan det bli mer historiskt än så här? Bilden är tagen av Kalle Riggare på Solvalla den 1.6.1996 och är ett uppvisningslopp. Nr.20 är Anders Ericsson i Cooper MK8 ,med JAP-motor. Nr.7 är Göran Anderberg i Alfa Dana även han med JAP. Nr.15 är Carlo Eriksen RJ 500 JAP och så Per Hågeman med Cooper MK 12 med Norton. Vi har haft fantastiska startfält med Midget men av någon oförklarig anledning så har fälten tunnats ut betänkligt. Jag och många med mig ser fram emot en bättring!

Jan Tromark

Jan Tromark är journalist, fotograf och TV-kommentator. Han har stor kunskap om svensk och internationell motorsport.

Pin It on Pinterest